Ervaar de voordelen van een refurbished laptop januari 16, 2020 november 13, 2020 Barry
Laptop refurbished

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen het aanschaffen van een laptop refurbished boven een gloednieuw exemplaar. Het is niet alleen makkelijk en voordelig, maar ook nog eens goed voor het milieu. Bovendien kan je dankzij de vernieuwde garantie en onze uitstekende voordelen met een gerust hart van jouw aankoop genieten. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder.

Wat is een refurbished laptop?

Een refurbished laptop is een laptop die om welke reden dan ook terug is gestuurd naar de fabrikant en vervolgens volledig is opgeknapt. Deze tweedehands laptops doorlopen elk een uitgebreid, professioneel proces, waarbij experts het apparaat volledig leeghalen, schoonmaken, nakijken, testen en updaten. De laptop wordt bijgewerkt met de nieuwste software. En is dan dus aan het einde van de opknapbeurt weer zo goed als nieuw. Bovendien krijg je ook altijd een vernieuwde garantie, zodat je bij eventuele problemen niet met lege handen komt te staan.

Draag bij aan een duurzame samenleving

De afgelopen jaren is er veel aandacht geweest voor vraagstukken over klimaatverandering, duurzaamheid en wat wij kunnen doen om de natuur een handje te helpen. Een trend waar in deze discussie vaak naar wordt verwezen. Is de groeiende ‘wegwerpcultuur’. De wegwerpcultuur wordt gekenmerkt door continue vernieuwing. Consumenten worden gestimuleerd steeds de nieuwste producten te kopen. Of het nu om kleding, elektronica of verzorgingsmiddelen gaat. Tegelijkertijd verdwijnen de gebruikte producten op de vuilnisbelt, waarna niemand er nog naar omkijkt. 

Wij proberen hier verandering in te brengen door mensen bewust te maken van de voordelen van een gebruikte laptop. Door keihard ons best te doen om de laptop zo goed als nieuw te maken en door goede voorwaarden te bieden, laten wij zien dat gloednieuw niet altijd beter is.

Vraag het onze experts

Ben jij geïnteresseerd in het aanschaffen van een refurbished laptop? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden. Natuurlijk is het altijd lastig om een keuze te maken als er zoveel opties zijn. Daarom staan de experts van alpha-shop.nl altijd klaar om een handje te helpen. Vertel ons waar je de laptop voor wilt gebruiken, wat voor jou de belangrijkste eigenschappen zijn en hoeveel je ongeveer bereid bent uit te geven en wij gaan op zoek naar het model dat het beste bij jou past.

Onze klantenservice is vijf dagen per week telefonisch bereikbaar via +31 (0)495 218005. Je kunt ook een mailtje sturen naar [email protected] of een vraag stellen via onze live chat. We helpen je graag verder!