Bedruk eenvoudig de leukste premiums
 december 15, 2019 december 16, 2019 Barry
premiums


Premiums is een begrip dat vaak genoemd en gehoord wordt, maar wat niet vaak uitgelegd wordt. Een premium is vaak een kleinigheidje wat klanten gegeven kan worden bij de aanschaf van een bepaald product. Meestal staan de premiums qua waarde in verhouding met de aanschaf van het desbetreffende product. Een welbekend voorbeeld is bijvoorbeeld de flippo’s die in chipszakken werden aangeboden in de jaren negentig of bijvoorbeeld een nieuwe mobiele telefoon bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Vaak worden er ook premiums ingezet op speciale gelegenheden als evenementen, beurzen en open dagen. Hierbij kun je premiums laten bedrukken met een tekst of je logo, waardoor je je merk of naamsbekendheid kunt vergroten. Dit is een effectieve manier van je klanten, medewerkers of relaties te verassen.

bedruk eenvoudig de leukste premiums

Welke premiums bedrukken?

Het uitdelen van premiums is een zeer effectieve methode om medewerkers, relaties en klanten aan je te binden. Wanneer deze bedrukt zijn, ben je er nog zekerder van de er aan jouw bedrijf regelmatig wordt teruggedacht. Premiums laten bedrukken en bestellen is daarnaast ook zeer eenvoudig te realiseren en heeft daarbij veel resultaat. Populaire voorbeelden van premiums die bedrukt kunnen laten worden zijn bijvoorbeeld usb-sticks, sleutelhangers, ballonnen, keycords, spaarpotten, tassen, zonnebrillen, slippers, strandballen, kaarthouders, mokken, bureauklokken, powerbanks, led-lampjes, pennen, prullenbakken en nog veel meer.

Eetbare premiums bedrukken

Het uitdelen van lekkernijen op bijvoorbeeld evenementen of beurzen is altijd bijzonder populair. Het kost geen enkele moeite om de gehele voorraad razendsnel uit te delen. Dit is vaak de kracht van de premiums. Wanneer je hiervoor kiest kun je bijvoorbeeld mintdoosjes laten bedrukken, of koekjes, pepermuntrollen, drinkflesjes en bekers, pralines, stroopwafelblikken, snoeppotten en nog veel meer. Het aanbieden van dit soort bedrukte premiums is gegarandeerd een commercieel succes. Eetbare bedrukte premiums dien het ook steevast goed bij de kinderen van klanten en relaties. Bedrukte premiums zijn natuurlijk niet per se eetbaar om indruk te maken. Een unieke premium met het logo van je bedrijf is vaak genoeg om de branding van je bedrijf een originele boost te geven. Je kan hierbij bijvoorbeeld ook aan handige kantoorartikelen denken, die daarmee dagelijks gebruikt worden.